home
 

Huidige pagina: Home
159_201409_welkom_jump.jpg

De school gaat weer van start!

Welkom allemaal en iedereen op school. Voor honderden leerlingen van groep 8 begint een spannende tijd op de grote school, op ons Erasmus College. Heel veel succes en heel veel plezier! En dat geldt meteen ook voor al onze leerlingen en medewerkers die met frisse energie na een hopelijk prima vakantie weer aan de slag gaan. Maak er een mooi jaar van!

482_weerbeginnen.jpg

maandag 21 augustus

08.15  taakverantwoording leerlingen
10.45-11.45  ontvangst brugklassers
                    
door mentor
11.00-12.00  overige klassen bij mentor
12.30-13.30  klas 5V ziet mentor op school
12.05  alle 3e klassen naar Grote Zaal 
             (voorlichting MaS)

Op maandag, dinsdag en woensdag komt de schoolfotograaf van iedereen een foto maken. De dag en de tijd waarop je met de klas naar de fotograaf gaat wordt op school meegedeeld.
Van 21 t/m 25 augustus is er een aangepast lesrooster. Ook dit wordt je op school meegedeeld. Let goed op de monitoren die op school zijn opgehangen, daar worden wijzigingen vermeld.

481_201706_KantineGeslotenZomervakantie.jpg

Mmmm... de schoolkantine gaat weer open!

 . . . op woensdag 23 augustus liggen onze broodjes weer voor je klaar, het broodje-van-de-dag, broodjes gezond, warme broodjes, noem maar op.
De medewerkers van de schoolkantine wensen iedereen ook een heel fijn en smakelijk schooljaar toe!

WELKOM op de website van het ERASMUS COLLEGE Zoetermeer

Het Erasmus College is een daltonschool en een samenwerkingsschool voor mavo, havo, atheneum, gymnasium én de 2-jarige Masterclass EMC2. Het Erasmus staat o.a. bekend om de bijzondere activiteiten op Theater- & Muziekgebied en Sport. Als Erasmusleerling word je aangesproken op je zelfstandigheid en verder begeleid in de ontwikkeling daarvan. De daltonuren zijn daarbij een belangrijk middel.
Onze school hecht aan meer dan 'diploma-kennis' en organiseert mede daarom een groot aantal activiteiten om dat mogelijk te maken. Voor meer informatie over onze visie op onderwijs klik hier. Wanneer u wilt weten waardoor het Erasmus College zo'n bijzondere school is en wat de leerlingen zo bijzonder maakt, dan willen we via deze site een tipje van de sluier oplichten. 
   

Download brochures

Schoolgids, brochures, aanmeldformulier
download hier je informatie

Schoolgids Erasmus College 2017-2018

Het Gymnasium op het Erasmus

De tweejarige onderbouwklas EMC2
   ( zie PROMOTIE-FILM EMC2 )

- Sport op het Erasmus - Sport+

- Lees meer over de Mavo: MAVO = meer

Aanmeldformulier nieuwe leerling voor schooljaar 2017-2018

Heeft u nog vragen? Bel 079-3319204.
   

307_brochures_201501_1.jpg